Meh Knl Kwn

please click!!

Friday, November 12, 2010

Ni Nak CeriTa skeT...

Assalamualaikum

hari ni aku menjawab soalan exam dengan begitu yakin

walau soalan nye sgt2 trick..memang kita kene yakin dengan jawapan kita..

eh...hari raya Aidil adha pon dh tak lama lagi

masa raya puasa hari tu, aku xde baju raya pon

sepi sajo..

untuk raya Haji ni tak tau lah ada baju raya atau tak

setakat ni xde lagi yang terbeli

dah bertahun tak pakai baju melayu baru

maybe tahun depan kot baru ada baju raya baru

anyway..bersyukur dengan apa yang ada...

yang penting mak bahagia...YOU HAVE!!

hahahahaha....sekarang ni jarang bebenor menjenguk profile facebook

kalau update pon melalui Celcom SMS jep...

bukan Via Facebook for Balackberry yea....hukhukhuk

sekarang mata sudah mengantuk

tak ada ape nak citer pon sebenarnye...

owph..lupe plak...

kepada yang tinggal di kawasan banjir tu...semoga berwaspada lah yea

jangan asyik je duk main air banjir, kang ada yang tercicir...

semoga semuanye kembali pulih dan tiada apa-apa yang terkorban

jangan plak ada yg hilang bini lah, hilang laki lah, hilang anak lah..

tak pon ada yang hilang anak ikan...howppssss!!...terlebey sudah!

sowi mak mak hayam yang tersentap tuh..

bawak bersabar dan banyakkan beribadat...

semoga mendapat hidayah hendakNya...amiNNN

sekian..wassalam...selamat malam..

2 comments:

  1. ♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Kami DAtang Ziarah Blog Anda
    buat pembaca blog kami
    http://firestartingautomobil.blogspot.com/
    http://bukandoktorveterinar.blogspot.com/
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫♪♫•*¨*•.¸¸¸¸.•*¨*•♫

    Salam kunjungan salam ziarah…. Thanks kerana berkongsi story pada kami. Salam sebuah persahabatan salam satu perkenalan dari blog kami... Moga kami mendapat maklum balas dan respont yang baik dari blog anda...

    ReplyDelete
  2. Salam..
    terima kasih juge banyak2..
    salam persahabatan...

    ReplyDelete